Upplands Motor Hammarby Sjöstad

Vilvo Upplands Motor Hammarby Sjostad

Volvo på Upplands Motor Hammarby Sjostad

Köpa bil och service på Upplands Motor i Hammarby Sjöstad. Har man en bil så måste man serva den. Det här vet alla och ändå så är det många som på olika sätt försöker att undvika den där dagen då man ska stå och köa hos bilservicen för att sedan ta bussen till jobbet.

Om du ser på service av bilen på detta sätt så har du helt missat Upplands Motor i Hammarby Sjöstad. Det här är ett företag som var ett av de första i Stockholm med att introducera en servicemodell för bilen som faktiskt gjorde det möjligt att kombinera nytta med nöje. När folk upptäckte deras unika tjänst i Akalla så blev det där med logistik omkring bilservicen ett minne blott. Med Upplands Motor så kan man nämligen vänta på plats, ta en kaffe, och sedan köra vidare med en bil som har fått den uppmärksamhet som den förtjänar.

Nu finns det förstås så mycket mer som gör att Upplands Motor i Hammarby Sjöstad är det första valet för Stockholms bilförare. Deras service centrum har mer än kontroller och reparationer på repertoaren och den som är ute efter en ny Volvo bör boka in ett besök för att få veta mer.

 

 

Flexibel service på Upplands Motor i Hammarby Sjöstad

Idag så vill alla ha flexibel service. Vi är individer och vi vill bli behandlade som sådana. Därför är det väldigt skönt med en bilverkstad och bilförsäljare som har insett att detta givetvis gäller när vi kommer på fyra hjul för att få hjälp. Hos Upplands Motor så kan du dra nytta av tjänster som:

  • Bilförsäljning av nya och begagnade bilar
  • Serviceverkstad
  • Butik med bildelar
  • Café på plats
  • Biluthyrning

Upplands Motor Hammarby SjostadUpplands Motor är ett företag som kan göra det mesta inom området bil och transport och det gör att deras lokaler har blivit ett centrum för många olika typer av besökare. När du lämnar in din bil för service så slipper du stå och stampa i olja och avgaser när du väntar på att din bil ska bli klar. Du sätter dig istället vid ett bord i caféet och tar en kaffe och smörgås. När du har läst tidningen så är din bil redo och du kan åka vidare till jobbet. Tar du med dig sällskap så kanske en promenad i Hammarby Sjöstad lockar för det här är faktiskt ett riktigt mysigt och inspirerande område.

Service som du kan lita på

Okej, visst är det bra att man inte måste ta bussen till jobbet i snöslask eller sommarhetta för att sedan åka tillbaka igen mot kvällen bara för att bilen ska servas. Det är dock annat som är ännu viktigare än att man kan få smidig hjälp med sin bil och det är pålitligheten. Hos Upplands Motor så kommer du att ha en personlig representant som du kan tala med. Det här är en person som förstår ditt språk och som även kan bilspråket. Du kommer att få veta precis vad som utförs under en service eller reparation och du kan alltid ta ställning till detta innan du tackar ja till någonting. Det här är en stor trygghet och något som gör att du verkligen kan koppla av då du dricker din kopp kaffe och väntar. Du vet ju att din bil är i goda händer och att du genast får veta det om det skulle uppstå några frågetecken. Servicen är pålitlig och säker med en öppenhet som kan vara svår att finna hos andra verkstäder omkring Stockholm. Det är antagligen därför som folk väljer att köra en bit för att nå Upplands Motors lokaler i Sjöstaden där man förstår precis vad som ska göras och varför trots att man knappt vet vad som är vad under huven.

Rätt bildelar

Upplands Motor Hammarby SjostadVisste du hur kul man kan ha i en bildelsbutik? Visst kan man det! Man måste inte kunna namnet på gummiremmar och annat som man vet ska sitta någonstans i bilen för att tycka att bildelsbutiken är en spännande plats. Upplands Motors bildelsbutiker har så mycket mer än rätt bildelar till din bil. Du kan även se närmre på saker som mobiltelefoner, stereo till bilen, GPS och så givetvis inredning till bilen. Kanske är det dags att fräscha upp din bil så att den känns lika ny som delarna som verkstaden har installerat för att få den att rulla många fler mil. När du kommer för att serva din bil så ska du ta en titt på de erbjudanden som ges just nu. Många gånger kan du spara pengar på viktiga köp av däck och fälgar och annat som man bara måste ha till sin bil. Upplands Motors personal är inte intresserad av att sälja vad som helst till dig, de kommer att lyssna på dina behov och bara föreslå det som du verkligen får god användning för och som passar din bilmodell.

Hyra bil i Stockholm

Upplands Motor Hammarby i SjöstadIbland behöver man hyra bil och då kan man vända sig till många olika företag och tjänster. Oavsett om man ska hyra för en dag eller för en längre period så är det viktigt att få en tjänst som är tydlig och som erbjuder en bil som man kommer att trivas med. Upplands Motors samarbetspartner Hertz är ett världsledande företag för uthyrning av bilar. Man kan även hyra takbox via denna tjänst och det är kanon när man kanske ska ge sig av till fjällen för vintersemester. Serva bilen och se till att den är redo för avfärd och hyr takboxen på samma plats. Det här är hur enkelt och smidigt som helst.

Köpa ny bil på Upplands Motor Hammarby Sjöstad

När man ska köpa ny bil så kan man också vända sig till Upplands Motor i Hammarby Sjöstad. Det här företaget för märken som Dacia, Ford, Volvo och Renault och man kan alltid komma in för konsultation om de olika bilar som erbjuds för att komma fram till rätt märke och rätt modell. Det här kostar inget extra och man kanske blir förvånad över att upptäcka att man faktiskt gillar en helt annan bil än den man först hade tänkt sig. Om man inte har råd med nytt så kan man se på begagnade bilar med vetskapen om att Upplands Motors experter vet vad de gör. Du får en korrekt utvärdering av den bil som föreslås och sedan så har du ju backupen då du behöver service och eventuellt nya delar längre fram.

Det ska vara ett nöje att köpa ny bil och man ska kunna räkna med ett bra pris samt garanti under flera år. Det här får man hos Upplands Motor och man kan alltid tänka på saken innan man slår till. Det finns flera hundra bilar i lagret så det är bara att ta kontakt med en säljare för att se närmre på det som erbjuds just nu och vilka speciella erbjudanden som man kan tänkas få.

Lätt att komma i kontakt

Upplands Motor Hammarby i Sjöstad bilarNär du kontaktar Upplands Motor så kommer du alltid att kunna tala med någon som förstår dig och din fråga. Det finns flera experter och säljare på plats, och i och med att man jobbar tätt tillsammans så kan man alltid komma fram till rätt svar och rätt lösning för dig och din bil. Ibland så måste man komma in för det är få som kan analysera problem med en bil över telefon. Du kanske får en viss riktlinje så att du kan räkna med en enklare service eller ställa in dig på en regelrätt reparation, men det bästa är alltid att komma in för att låta Upplands Motors team ta en titt på bilen. Skulle det handla om något avancerat så får du hjälp med att uppskatta vad som blir bäst att göra och om det är så att en reparation kommer att löna sig eller om din bil faktiskt förtjänar vila på skroten.

Upplands Motor i Hammarby Sjöstad har generösa öppentider och den som vill köpa en ny bil kan till och med komma in på lördagen för att i lugn och ro se på nuvarande sortiment och diskutera önskemål och tankar omkring bilköpet med en erfaren säljare. Man känner verkligen att det här företaget strävar efter att ge en så flexibel och trivsam miljö som bara möjligt. När man kommer fram så går det snabbt att hitta rätt person för det ärende som man har, och i och med att telefonväxeln håller öppet från tidig morgon till kväll så kan man alltid ringa för att få veta lite mer innan man bestämmer sig för om man vill komma på besök eller inte. Man kan också skicka email om man tycker att det är enklare att kommunicera på detta vis.

Ta tag i din bil!

Nu när du vet hur enkelt och trevligt det kan vara att serva, reparera och skaffa nya bildelar till din bil så behöver du inte skjuta mer på detta. Det är ju bara att köra förbi Upplands Motor i Hammarby Sjöstad för en snabb konsultation. Ta med familjen eller en god vän och bjud på kaffe, kaka eller lättare lunch medan ni väntar. När bilen har servats och reparerats så är det bara att köra vidare med gott samvete och en god känsla av att man inte behöver tänka på detta på ett bra tag.

Kontakta Upplands Motor:
Hammarby Fabriksväg 33, 120 30 Stockholm
Telefon:08-580 008 00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *